Info ja asiointi

Tällä sivulla pystyt hakemaan tietoja Vehmaan seurakunnan eri osa-alueista.

Laskutukseen, hautapaikkoihin tai muihin hauta-asioihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Kirkonkyläntie 220

23210 Vehmaa

Avoinna tiistaisin klo 9 - 13, muina aikoina sovitusti. 

02 4331 011

Vehmaan seurakunnan Y-tunnus: 0144563-4

 

Laskutusosoitteet 11.10.2021 alkaen: 

Huomioittehan, että osoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms. 

Verkkolaskut: 

Vehmaan seurakunta on siirtynyt sähköiseen laskujen käsittelyyn. Tavoitteena on, että laskut tulisivat jatkossa verkkolaskuina. 

Kirkon palvelukeskus /
Vehmaan seurakunta
003701445634                                                          
PL 5018
02066 DOCUSCAN  

Ostolaskujen vastaanottajan nimi: Vehmaan seurakunta
Verkkolaskuosoite: 003701445634
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029 

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään osoitteeseen: kkr.pl5018@xbs-salo.com

Jollet pysty toimittamaan verkkolaskua, tuo lasku kirkkoherranvirastoon!

Laskutus palkkiona verokortin kanssa: 

Mikäli laskutat esim. esiintymisen seurakunnan tilaisuudessa palkkiona verokortin kanssa niin toimita tiedot suoraan taloustoimistoon. Palkkion maksua varten tarvitsemme henkilötiedot, postiosoitteen, tilinumeron sekä verokortin. 

Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vehmaan.seurakunta@evl.fi tai postitse osoitteella Vehmaan seurakunta, Kirkonkyläntie 220, 23210 Vehmaa.  

Laskutusohjeet

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. 

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 -formaatteja.
Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. 


Toimittajaportaali
Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Toimittajaportaali  

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen sivustolla https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon[1]keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus  

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali
Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet