Sisäkuva Vehmaan Pyhän Margareetan kirkosta

Jumalanpalvelus

Kristillinen seurakunta on jumalanpalvelukseen kokoontuva yhteisö.

Jumalanpalvelus koostuu Jumalan sanan lukemisesta ja siihen liittyvästä opetuksesta eli saarnasta, yhteisestä rukouksesta, ehtoollisen vietosta ja musiikista, jossa seurakunnan virsilaulu on keskeistä.

Jumalanpalveluksen toteuttamisessa on pappien ja kanttorien lisäksi mukana seurakuntalaisia, joiden panos on keskeinen. Seurakuntalaiset voivat toimia jumalanpalveluksessa mm. tekstinlukijoina sekä avustaa kolehdinkannossa, musiikin toteuttamisessa, kirkkokahvituksessa ja muissa käytännön tehtävissä.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10. Kuukauden 1. ja 3. sunnuntaina vietetään pääsääntöisesti messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta, ja 2. ja 4. sunnuntaina on sanajumalanpalvelus.

Jumalanpalvelukseen ovat kaikenikäiset tervetulleita.