Kaiken kansan kirkkokahveilla kesällä 2018.

Tervetuloa mukaan!

Kristillinen kirkko ja seurakunta on hengellinen yhteisö, joka on aina jäsentensä näköinen. Se on myös yhteisö, jonka yhteyteen Sinutkin on kasteessa nimeltä kutsuttu.

Älä siis turhaan pidä itseäsi vieraana, vaan ota rohkeasti oma paikkasi Vehmaan seurakuntalaisten joukossa.

Vehmaan seurakunnassa on tarjolla tekemistä kaikenikäisille. Jumalanpalvelusten, hartaushetkien ja muiden hengellisten tilaisuuksien lisäksi seurakunnassa järjestetään mm. konsertteja, kuoroja, retkiä, kerhoja, käsityöpiirejä ja monenlaista vapaaehtoistyötä.

Säännöllinen toiminta

Tarkemmat tapahtumatiedot ja muutokset aikatauluihin löytyvät tapahtumakalenterista. Ryhmät kokoontuvat Vinkkilän seurakuntalossa (Jampintie 10).

• Jumalanpalvelukset Vehmaan Pyhän Margareetan kirkossa sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10. Jumalanpalvelus järjestetään pääsääntöisesti messuna eli ehtoollisjumalanpalveluksena; sanajumalanpalvelus n. kerran kuussa.

• Hartaus Margareeta-kodissa n. joka toinen viikko klo 12.30. Toistaiseksi hartaudet järjestetään jokaisella osastolla erikseen.

• Ruokapiiri Vinkkilän seurakuntatalossa joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 10.30-13.00.

• Tiistaipiiri Vinkkilän seurakuntatalossa parillisten viikkojen tiistaina klo 13.

• Käsityöpiiri Vantus Vinkkilän seurakuntatalossa parittomien viikkojen tiistaina klo 13.

• Lapsikuoro Margareetan Mukulat seurakuntatalossa tiistaisin klo 17-17.45.

• Kirkkokuoro seurakuntatalossa / kirkossa tiistai-iltaisin klo 18.30-20.

• Aamuvirkkujen tuolijumppa seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 7.30-8.00.

• Digikahvila kerran kuussa torstaisin klo 9.30-11.

• Avoin Laulupaja seurakuntatalossa joka toinen keskiviikko klo 14.15-15.00.

• Päiväkerho 2-5-vuotiaille osana avointa varhaiskasvatusta maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjanataisin klo 9-12.30.

• Perhekerho Vinkkilän seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 9.30-12.

• Iltaperhekahvila joka kuun viimeisenä maanantaina klo 17-19 yhteistyössä MLL:n kanssa.