..

Tervetuloa mukaan!

Kristillinen kirkko ja seurakunta on hengellinen yhteisö, joka on aina jäsentensä näköinen. Se on myös yhteisö, jonka yhteyteen Sinutkin on kasteessa nimeltä kutsuttu.

Älä siis turhaan pidä itseäsi vieraana, vaan ota rohkeasti oma paikkasi Vehmaan seurakuntalaisten joukossa.

Vehmaan seurakunnassa on tarjolla tekemistä kaikenikäisille. Jumalanpalvelusten, hartaushetkien ja muiden hengellisten tilaisuuksien lisäksi seurakunnassa järjestetään mm. konsertteja, kuoroja, retkiä, kerhoja, käsityöpiirejä ja monenlaista vapaaehtoistyötä.

Säännöllinen toiminta

• Jumalanpalvelus sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10. (Kuukauden 1. ja 3. sunnuntai vietetään tavallisesti messua, 2. ja 4. sunnuntaina on sanajumalanpalvelus.)

• Ruokapiiri kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 10.30-12.00.

• Tiistaipiiri (parilliset viikot) sekä diakonia- ja lähetystyön yhteinen käsityöpiiri Vantus vuoroviikoin tiistaina klo 13.

• Lapsikuoro Margareetan Mukulat sekä kirkkokuoro tiistai-iltaisin.

• Avoin Laulupaja joka toinen keskiviikko klo 11.30.

• Hartaus Margareeta-kodissa joka toinen viikko klo 13; vuoroviikoin raamattu- ja rukouspiiri klo 14.30.

• Ukkokerho Ajan Patinassa joka toinen torstai klo 13.

• Päiväkerhot seurakunnan ja kunnan yhteisenä toimintana osana avointa varhaiskasvatusta.