Diakoniatyö apuna ja tukena

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa Vinkkilän seurakuntatalolla, Jampintie 10, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 10 ja sopimuksen mukaan.

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti
  • tarvitset tukea vaikeuksissasi
  • haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan

Diakoniatyö palvelee kaiken ikäisiä ihmisiä. Voit ottaa yhteyttä, kun tunnet itsesi yksinäiseksi, pohdit hengellisiä kysymyksiä, olet menettänyt läheisesi, haluat jutella ihmissuhteistasi, terveydellisistä tai taloudellisista ongelmistasi.

Diakoniatyöntekijää sitoo vaitiolovelvollisuus.

Kutsu Sururyhmään

Läheisen ihmisen kuolema on syvä ja voimakas kokemus. Suru nostaa pintaan monenlaisia tunteita ja herättää kysymyksiä. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden käydä läpi suruun ja menetykseen liittyviä asioita sururyhmässä.

Marraskuussa alkavaksi suunniteltu sururyhmä kokoontuu osallistujista riippuen n. viisi kertaa. Kutsu lähetetään Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin alueilla asuville, viime vuoden pyhäinpäivän jälkeen läheisensä menettäneille. Tarkoituksena on keskustella yhdessä asioista, joita menetys ja kulunut suruaika on nostanut esiin. Jokaisella on ilmaisun vapaus ja myös tunteet ovat sallittuja ryhmässä. Kokemuksia jakamalla voimme olla auttamassa toinen toisiamme. Ryhmän toimintaan kuuluu ehdoton luottamuksellisuus.

Alustavasti suunnitellut kokoontumispäivät ovat seuraavat:

• ma 12.11. klo 17.00 - 18.30 Vehmaalla Vinkkilän seurakuntatalolla
  • ma 26.11., ... , osa kokoontumisista mahdollisesti Taivassalossa

Sururyhmän ohjaajina toimivat  Arja Mäkitalo ja Päivi Rönnblad. Toivomme, että ilmoittaisit osallistumisestasi 8.11. mennessä.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi ryhmään!

Terveisin Arja Mäkitalo & Päivi Rönnblad

Diakoniatyöntekijältä voit varata ajan myös henkilökohtaista keskustelua varten.

Ota yhteyttä!

Olen tavoitettavissa Sinua varten.
Ota rohkeasti yhteyttä!
Tulen mielelläni myös kotikäynnille!

T. Arja