Musiikki on tärkeä osa kirkon toimintaa, jumalanpalveluksia ja seurakuntaelämää. Voit tulla laulamaan yhdessä tai vain olemaan ja kuuntelemaan. Seurakunnassa musiikki on myös kiitosta ja rukousta - tapa kokea Jumalan läsnäoloa.

Jumalanpalveluksissamme soivat niin perinteiset virret, liturgiset sävelmät ja urut kuin uudempi laulu- ja soitinmusiikki. Kaikki musisoinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita rikastuttamaan seurakuntamme musiikkielämää!

Vehmaan seurakunta järjestää musiikkitoimintaa kaikenikäisille, niin vasta-alkajille kuin konkareille. Kanttori Hanna Pishro johtaa seurakunnan kuoroja sekä toteuttaa seurakunnan musiikkikasvatusta yhdessä muiden työmuotojen kanssa. Lisäksi kanttori toimii seurakunnan yhteishenkilönä konserttien järjestämisessä.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron harjoitukset tiistaisin klo 18.30 – 20 Vinkkilän srk-talossa.

Valttejamme ovat mm. ilo oppia uutta, halu palvella seurakuntaa, nuorekkuus ja mahtava joukkuehenki. Olemme avoimia kaikille kirkkomusiikin tyyleille.

Hyvän äänen ja sävelkorvan omaavat uudet laulajat ovat aina tervetulleita joukkoomme!

Margareetan mukulat
Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika!

Margareetan Mukulat -kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!