Päivä isosten tapaan

Isostoiminta

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Isoskoulutukseen voivat osallistua rippikoulun käyneet nuoret. Koulutus kestää koko lukuvuoden, jonka jälkeen siihen osallistuneet koulutuksesta todistuksen ja voivat toimia isosena seurakunnan rippileireillä sekä lasten leireillä. Leireillä työskentelystä maksetaan pieni palkkio, joka määräytyy leiripäivien mukaan. Isosena toiminen on hyvää työkokemusta moninaisissa työtehtävissä. Useimmat toisen asteen oppilaitokset hyväksyvät isoskoulutuksen myös osaksi opintojaan.

Isoskoulutus 2019-2020

Vehmaan seurakunnan isoskoulutus syksyllä 2019 starttaa keskiviikkona 4.9. klo 16 Vinkkilän srk-talolla. Ensimmäinen isoskoulutusviikonloppu on 5.-6.10. Myllyjärven leirimajalla (HUOM! muuttunut aika).

Vuoden aikana isoskoulutettavat osallistuvat koulutusiltoihin, erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä retkille (mm. Maata Näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa). Myös kevätkaudella järjestetään leiriviikonloppu.