Kesän 2018 rippikoululaiset Myllyjärvellä.

Rippikoulu 2018 - 2019

Rippikoulun aloitustilaisuus järjestetään keskiviikkona 17.10. klo 18 Myllyjärven leirimajalla.

Kesän 2019 rippileiri järjestetään 7.-12.7., konfirmaatio on sunnuntaina 14.7.

Jatkoripari

Jatkorippikoulu kesällä 2018 ripille päässeille järjestetään Myllyjärven leirimajalla lauantaina 22.9. klo 10 - 21.

Kutsut ja lisätietoja leiripäivästä viikolla 36.

Isoskoulutus

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus alkaa keskiviikkona 10.10. klo 16-18.

Isoskoulutus kestää koko lukuvuoden. Syksyllä isoskoulutukselle on varattu ke-iltapäivät 10.10., 24.10., 21.11. ja 12.12. Kevään päivät ja mahdolliset leiriviikonloput sovitaan myöhemmin.

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Varhaisnuorten kerhot ja kerhonohjaajakoulutus

Vehmaan seurakunta pyrkii järjestämään kerhotoimintaa alakouluikäisille. Kerhojen ohjaamisesta vastaavat rippikoulun ja kerhonohjaajakoulutuksen käyneet tai siihen osallistuvat nuoret. Vastuuhenkilönä toimii lastenohjaaja Stina Valli.

Kerhoista ja niiden sisällöstä sekä kerhonohjaajakoulutuksesta sovitaan tarkemmin kerhojen suunnittelupalaverissa ke 19.9. klo 17 Vinkkilän srk-talolla.

Rippikoululaiset pitävät raamisryhmää Myllyjärven rannalla kesällä 2018.

Partio

Vehmaan seurakunta toimii partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisönä. Seurakunta antaa partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukee toimintaa budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä ja metsäkirkossa joulun aikaan.