Rinnakkain pikkukuvat, joissa tekstit

Nuorille Vehmaan seurakunnassa:

Rippikoulu 2022 - 2023

Rippikouluun ilmoittaudutaan lokakuun aikana. Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa. (Ilmoittautumislinkki avautuu 1.10.)

 

Isoskoulutus

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus alkaa syys-lokakuussa 2022. Jos olet kiinnostunut osallistumaan isoskoulutukseen, olethan yhteydessä diakoni Tuija Suomiseen.

Vuoden aikana isoskoulutettavat osallistuvat koulutuspäiviin sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen koulutuskalenterin mukaan. 

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Nuorten vaikuttajaryhmä

Vehmaan seurakunnassa on keväällä 2022 alkanut nuorten vaikuttajaryhmän toiminta. Nuorten vaikuttajaryhmä Vaikkis edustaa paikkakunnan nuoria seurakunnan päätöksenteossa. Lisäksi tarkoituksena on tiedottaa nuoria seurakunnan päätöksenteosta ja edistää nuorten ja päättäjien välistä vuorovaikutusta.

 

Rippikoululaiset iltahartaudessa rippileirillä kesällä 2019.
Rippikoululaiset iltahartaudessa rippileirillä kesällä 2019.

Partio

Vehmaan seurakunta toimii partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisönä. Seurakunta antaa partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukee toimintaa budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä ja metsäkirkossa joulun aikaan.