Kesän 2018 rippikoululaiset Myllyjärvellä.

Ilmoittautuminen rippikouluun

Rippikouluun ilmoittaudutaan 14.10. - 25.10. välisenä aikana.  Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa. (Ilmoittautumislinkki avautuu 14.10.)

Sivulle päivitetään vuoden mittaan tietoa rippikoulun sisällöstä ja aikataulusta. Seuraa siis sivua säännöllisesti koko rippikouluvuoden aikana.

Jos käyt rippikoulusi muualla kuin Vehmaan seurakunnan riparilla, käy silti täyttämässä lomake!

HUOM! Jos et pääse ilmoittautumaan netissä, ota yhteyttä seurakuntaan 25.10. mennessä, niin sovitaan, miten toimitaan.

Rippikoulu 2018 - 2019

Rippikoulun aloitustilaisuus järjestetään lokakuussa Myllyjärven leirimajalla.

Kesän 2020 rippileiri järjestetään 7.-12.6., konfirmaatio on sunnuntaina 14.6.

Isoskoulutus

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus syksyllä 2019 starttaa keskiviikkona 4.9. klo 16 Vinkkilän srk-talolla. Ensimmäinen isoskoulutusviikonloppu on 5.-6.10. Myllyjärven leirimajalla (HUOM! muuttunut aika).

Vuoden aikana isoskoulutettavat osallistuvat koulutusiltoihin, erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä retkille (mm. Maata Näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa).

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Varhaisnuorten kerhot ja kerhonohjaajakoulutus

Vehmaan seurakunta pyrkii järjestämään kerhotoimintaa alakouluikäisille. Kerhojen ohjaamisesta vastaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet tai siihen osallistuvat nuoret.

Yläkouluikäinen nuori: jos olet kiinnostunut vetämään harrastekerhoa nuoremmille koululaisille, ota yhteyttä kanttori Hanna Pishroon tai lastenohjaaja Marika Runolaan.

Rippikoululaiset iltahartaudessa rippileirillä kesällä 2019.

Partio

Vehmaan seurakunta toimii partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisönä. Seurakunta antaa partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukee toimintaa budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä ja metsäkirkossa joulun aikaan.