Kesän 2018 rippikoululaiset Myllyjärvellä.

Nuorille Vehmaan seurakunnassa:

Rippikoulu 2019 - 2020

Rippikoulun aloitustilaisuus järjestetään lokakuussa 2019.

Kesän 2020 rippileiri järjestetään 1.-4.7. Myllyjärvellä, konfirmaatio on sunnuntaina 23.8.

Isoskoulutus

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus alkaa syyskuussa 2020.

Vuoden aikana isoskoulutettavat osallistuvat koulutusiltoihin, erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä retkille (mm. Maata Näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa).

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Varhaisnuorten kerhot ja kerhonohjaajakoulutus

Vehmaan seurakunta pyrkii järjestämään kerhotoimintaa alakouluikäisille. Kerhojen ohjaamisesta vastaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet tai siihen osallistuvat nuoret.

Yläkouluikäinen nuori: jos olet kiinnostunut vetämään harrastekerhoa nuoremmille koululaisille, ota yhteyttä kanttori Hanna Pishroon tai lastenohjaaja Marika Runolaan.

 

Rippikoululaiset iltahartaudessa rippileirillä kesällä 2019.
Rippikoululaiset iltahartaudessa rippileirillä kesällä 2019.

Partio

Vehmaan seurakunta toimii partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisönä. Seurakunta antaa partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukee toimintaa budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä ja metsäkirkossa joulun aikaan.