Kesän 2018 rippikoululaiset Myllyjärvellä.

Rippikoulu 2018 - 2019

Rippikoulun aloitustilaisuus järjestetään keskiviikkona 17.10. klo 18 Myllyjärven leirimajalla.

Kesän 2019 rippileiri järjestetään 7.-12.7., konfirmaatio on sunnuntaina 14.7.

Isoskoulutus

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus jatkuu keväällä. Isoskoulutuksen leiriviikonloppu järjestetään 1.--3.3. Myllyjärvellä. Muista tapaamisista sovitaan erikseen koulutettavien kanssa.

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Varhaisnuorten kerhot ja kerhonohjaajakoulutus

Vehmaan seurakunta pyrkii järjestämään kerhotoimintaa alakouluikäisille. Kerhojen ohjaamisesta vastaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet tai siihen osallistuvat nuoret.

Yläkouluikäinen nuori: jos olet kiinnostunut vetämään harrastekerhoa nuoremmille koululaisille, ota yhteyttä kanttori Hanna Pishroon tai lastenohjaaja Marika Runolaan.

Rippikoululaiset pitävät raamisryhmää Myllyjärven rannalla kesällä 2018.

Partio

Vehmaan seurakunta toimii partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisönä. Seurakunta antaa partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukee toimintaa budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä ja metsäkirkossa joulun aikaan.