Rinnakkain pikkukuvat, joissa tekstit

Nuorille Vehmaan seurakunnassa:

Rippikoulu 2021 - 2022

Rippikouluun ilmoittaudutaan 11. -24.10.2021 välisenä aikana.  Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa. (Ilmoittautumislinkki avautuu 11.10.)

Kesän 2022 rippileiri järjestetään  12.-17.6.2022 Myllyjärvellä; konfirmaatio on sunnuntaina 19.6.

Isoskoulutus

Vehmaan seurakunnan järjestämä isoskoulutus alkaa syyskuussa 2021.

Vuoden aikana isoskoulutettavat osallistuvat koulutuspäiviin sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen koulutuskalenterin mukaan.

Isoskoulutus antaa hyvät eväät ryhmänohjaajana toimimiseen rippikoulun isosena ja esimerkiksi lastenleireillä. Koulutuksessa opitaan niin ilmaisu-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja kuin iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä, kristinuskon perustietoja ja Raamatun käyttöä. Isoskoulutuksessa opit käyttämään omia vahvuuksiasi - jokaisen lahjoja tarvitaan!

Varhaisnuorten kerhot ja kerhonohjaajakoulutus

Vehmaan seurakunta pyrkii järjestämään kerhotoimintaa alakouluikäisille. Kerhojen ohjaamisesta vastaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet tai siihen osallistuvat nuoret.

Yläkouluikäinen nuori: jos olet kiinnostunut vetämään harrastekerhoa nuoremmille koululaisille, ota yhteyttä kanttori Hanna Pishroon tai lastenohjaaja Marika Runolaan.

Rippikoululaiset iltahartaudessa rippileirillä kesällä 2019.

Partio

Vehmaan seurakunta toimii partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisönä. Seurakunta antaa partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukee toimintaa budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä ja metsäkirkossa joulun aikaan.