Kerhossa askarreltuja enkeleitä.

PÄIVÄKERHOT

Päiväkerhot toimivat osana Vehmaan kunnan avointa varhaiskasvatusta Vehmaan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä Vinkkilän srk-talolla.

Lukuvuonna 2018 - 2019 päiväkerhoryhmät ovat seuraavat:
  • 4-5-vuotiaiden ryhmä: ma ja pe klo 9-12, ti ja to klo 10.30-13.30
  • 3-vuotiaiden ryhmä: ti ja to klo 9-10.30

Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista. Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Haku tapahtuu Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin eDaisyn kautta.

Lisätiedot: Vehmaan kunta puh. 050 386 6139 tai srk:n lastenohjaaja Marika Runola puh. 0440 332 070.

PERHEKERHO

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.

Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.

Perhekerho jatkuu jälleen syyskaudella 5.9. alkaen. Tervetuloa!

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika!

Margareetan Mukulat -kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!