Päiväkerhot

PÄIVÄKERHOT:

Päiväkerhot toimivat osana Vehmaan kunnan avointa varhaiskasvatusta Vehmaan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä Vinkkilän srk-talolla. Kerhot ovat kesätauolla 23.5. alkaen, ja jatkuvat jälleen syyskuussa 2019.

Lukuvuonna 2019 - 2020 päiväkerhoajat ovat:
ma, ti, to ja pe klo 9-12.30.

Päiväkerhoon voivat osallistua 3-5-vuotiaat lapset. Lisätietoja syksyn kerhoista lähetetään ilmoittautuneille kesän kuluessa.

Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista. Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Haku tapahtuu Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin eDaisyn kautta.

Lisätiedot: Vehmaan kunta puh. 050 386 6139 tai srk:n lastenohjaaja Marika Runola puh. 0440 332 070.

PERHEKERHO

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.

Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.

Perhekerho jatkuu jälleen syyskaudella 4.9. alkaen. Tervetuloa!

Lapset leikkivarjon alla perhekerhossa

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika!

Margareetan Mukulat -kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!