Lapsille ja lapsiperheille

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja lapsuus ainutlaatuista aikaa. Seurakunnan työ perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja arvopohjaan.

Haluamme tukea kotien ja vanhempien kasvatustehtävää tarjoamalla monenlaisia kohtaamisen paikkoja - niin säännöllistä kerhotoimintaa kuin erilaisia tapahtumia. Loma-aikoina lapsille ja perheille järjestetään leiripäiviä Myllyjärven leirimajalla. 

Perhekerho

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihtymistä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Perhekerhossa lapset saavat leikkiseuraa ja vanhemmat vertaistukea. 

Syksyllä 2022 seurakunta järjestää iltaperhekahvilan yhteistyössä MLL Vehmaan yhdistyksen kanssa. Perhekerho kokoontuu 5.9. alkaen maanantaisin klo 17.00-19.00 Vinkkilän seurakuntatalolla (Jampintie 10).

Perhekerhon vetovastuussa vuorottelevat seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset.

Perhekirkot

Perhekirkoissa muutaman kerran vuodessa lapset ja perheet saavat mahdollisuuden hiljentymiseen omalla tavallaan. Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, jossa lapset ja perheet huomioidaan niin tilaisuuden kestossa kuin ohjelmassa
 
Usein perhekirkossa on mukana esiintymässä päiväkerholaiset tai seurakunnan lapsikuoro Margareetan Mukulat. Tavallisesti perhekirkko järjestetään ainakin kynttilänpäivänä helmikuun alussa, pääsiäisen tienoilla sekä mikkelinpäivä syys-lokakuun taitteessa. 
 
Lapset ovat tervetulloita kirkkoon myös ihan jokaisena sunnuntaina ja pyhäpäivänä. Kirkon perällä on varattuna leluja, kirjoja ja piirustusvälineitä lapsia varten. 

Koululaisten kerhotoiminta ja lapsikuoro

Vehmaan seurakunta pyrkii järjestämään kerhotoimintaa alakouluikäisille. 
Lapsikuoro Margareetan Mukulat kokoontuu tiistaisin klo 17-17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Kuoroa johtaa kanttori, musiikinopettaja Hanna Pishro.
 

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja (työvapaalla)

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika!

Vehmaan seurakunnan lapsikuoro Margareetan Mukulat harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!