AVOIN VARHAISKASVATUS, PÄIVÄKERHOT

PÄIVÄKERHOT toimivat Vehmaan seurakunnan ja Vehmaan kunnan yhteistyönä Vinkkilän srk-talolla. Päiväkerhot tarkoitettu 3-5 vuotiaille.

Huom! Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista! Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta.

Lisätiedot: Vehmaan kunta puh. 050 386 6139 tai Lastenohjaaja puh. 0440 332 070

• Lapset voivat osallistua toimintaan 2 -4 kertaa viikossa (ma, ti, to ja pe) klo: 9-12.30. Kerhomaksu on 50e / 2 pv, 80 e / 3-4pv. Sisaralennus 25%.
  • Kerhoissa edistetään lasten kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla tavalla. Kerhoissa lapsi saa leikkiä samanikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja.
  • Kerhojen päiväohjelma sisältää niin vapaata leikkiä kuin ohjattua toimintaa. Kerhossa on joka kerta myös aamupiiri, johon sisältyy hartaushetki. Eväshetken aikana lapset syövät omat, pienet eväänsä. Kerhon päätteeksi ulkoillaan, ja sieltä on aika lähteä kotiin.
  • Kerhotoiminta on suunnitelmallista, koteihin jaetaan aina kuukausitiedote.

PERHEKERHO

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.
  • Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.
  • Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.
  • Perhekerhon ohjelma suunnitellaan kauden ensimmäisessä kerhossa yhdessä osallistujien kanssa.

Perhekerho jatkuu jälleen syyskaudella. Tervetuloa!

Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika! Margareetan Mukulat -kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!