Päiväkerhot

Lapsille ja lapsiperheille

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja lapsuus ainutlaatuista aikaa. Seurakunnan työ perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja arvopohjaan.

Haluamme tukea kotien ja vanhempien kasvatustehtävää tarjoamalla monenlaisia kohtaamisen paikkoja - niin säännöllistä kerhotoimintaa kuin erilaisia tapahtumia. Loma-aikoina lapsille ja perheille järjestetään leiripäiviä Myllyjärven leirimajalla. 

Päiväkerho

Päiväkerho järjestetään Vinkkilän seurakuntatalolla neljä kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-12.30. Syksyn 2020 ensimmäinen kerhopäivä on maanantai 24.8. 
 
Päiväkerho toimii osana Vehmaan kunnan avointa varhaiskasvatusta Vehmaan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä. 
Päiväkerhoon voivat osallistua vuosina 2015-2017 syntyneet lapset. Haku tapahtuu Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin eDaisyn kautta.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu koulujen lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 9.30-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla. Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Perhekirkot

Perhekirkoissa muutaman kerran vuodessa lapset ja perheet saavat mahdollisuuden hiljentymiseen omalla tavallaan. Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, jossa lapset ja perheet huomioidaan niin tilaisuuden kestossa kuin ohjelmassa
 
Usein perhekirkossa on mukana esiintymässä päiväkerholaiset tai seurakunnan lapsikuoro Margareetan Mukulat. Tavallisesti perhekirkko järjestetään ainakin kynttilänpäivänä helmikuun alussa, pääsiäisen tienoilla sekä mikkelinpäivä syys-lokakuun taitteessa. 
 
Lapset ovat tervetulloita kirkkoon myös ihan jokaisena sunnuntaina ja pyhäpäivänä. Kirkon perällä on varattuna leluja, kirjoja ja piirustusvälineitä lapsia varten. 

Koululaisten kerhotoiminta

Vehmaan seurakunta pyrkii järjestämään kerhotoimintaa alakouluikäisille. Kokkikerhossa kerho-ohjaajina toimivat kerhonohjaajan perehdytyksen saaneet nuoret. Kerhotoimintana järjestetään myös lapsikuoro Margareetan Mukulat, joka kokoontuu tiistaisin klo 17-17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Kuoroa johtaa kanttori, musiikinopettaja Hanna Pishro.
 
Lapset leikkivarjon alla perhekerhossa

Margareetan Mukulat

Hei, laulamisesta ja soittamisesta innostunut koululainen, tyttö ja poika!

Vehmaan seurakunnan lapsikuoro Margareetan Mukulat harjoittelee tiistaisin klo 17 – 17.45 Vinkkilän seurakuntatalolla. Tule mukaan!