Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00.

Kirkkokuoron ohjelmisto koostuu moniäänisestä, monentyylisestä hengellisestä laulumusiikista.

Kuoro osallistuu säännöllisesti jumalanpalveluksiin sekä muihin seurakunnan tilaisuuksiin.

Kirkkokuoro tekee myös yhteistyötä hiippakunnan muiden seurakuntien kuorojen kanssa.

Kirkkokuoro Iniössä

Sunnuntaina 4.3. Vehmaan kirkkokuoro oli mukana toteuttamassa Iniön kirkon jumalanpalvelusta yhdessä Kustavin kirkkokuoron kanssa. Musiikin suunnittelusta ja johtamisesta vastasivat yhteistyössä Vehmaan kanttori Hanna Likitalo-Goesch sekä Kustavin kanttori Essi Takkinen.

3. paastonajan sunnuntain messu toteutettiin kaksikielisesti. Yhtenä vierailun  uuden virsikirjan lisäosan laulujen esittely.

Kirkkokuoron kevät 2018

Kirkkokuoro on keväällä 2018 mukana seuraavissa jumalanpalveluksissa ja tapahtumissa:

to 29.3. klo 18 Kiirastorstain messu

pe 30.3. klo 10 Pitkäperjantain hiljainen sanajumalanpalvelus

su 1.4. klo 10 Pääsiäispäivän messu

su 22.4. klo 10 Messu (Martin srk:n kirkkokuoron vierailu Vehmaalla)

su 20.5. klo 10 Helluntain messu

su 27.5. klo 13.30 Kappeli Soi! Hirvensalon taidekappelissa

Vehmaan kirkkokuoro Pyhän Margareetan kirkon edustalla.