Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Kuoro toimii kerhomuotoisena ja harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 17.00-17.45.

Kuorossa lauletaan yksi- ja kaksiäänistä ohjelmistoa, joka koostuu enimmäkseen lastenlauluista ja hengellisistä sävelmistä. Kuoro esiintyy säännöllisesti mm. perhejumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa Vehmaan seurakunnan kanttori Hanna Pishro (MuM, FM).

Margareetan Mukulat on nimetty Vehmaan kirkon suojeluspyhimyksen Pyhän Margareetan mukaan.

Syksystä 2017 Margareetan Mukulat on kuulunut valtakunnalliseen Jippii!-kuoro-organisaatioon.

Margareetan Mukulat syksyllä 2019

• Lasten laululeiri Myllyjärven leirimajalla torstaina 8.8. klo 10-15
  • Harjoitukset alkavat tiistaina 20.8. klo 17 Vinkkilän srk-talolla
  • Tiistaina 27.8. EI ole harjoituksia; syksyn toiset yhteisharjoitukset ovat ti 3.9.

Esiintymiset:

• La 7.9. Uudenkaupungin lähetystorilla n. klo 10.40
  • To 19.9. Kirkkomusiikin päivän toivekonsertissa klo 18 Vehmaan kirkossa
  • Su 29.9. Mikkelinpäivän perhekirkossa sunnuntaina klo 10 Vinkkilän srk-talossa
  • Su 11.11. Perheen sunnuntain perhekirkossa isänpäivänä klo 10 Vehmaan kirkossa
  • Ke 4.12. joulukonsertti klo 18 Vehmaan kirkossa
  • Ke 11.12. lasten ja nuorten kauneimmissa joululauluissa klo 18 Vinkkilän srk-talossa
Margareetan mukulat syksyllä 2018