Esirukouspyyntö

Halutessasi voit pyytää esirukousta niiden ihmisten tai asioiden puolesta, joista kannat huolta. Voit pyytää sitä suoraan seurakunnan työntekijöiltä tai voit jättää kirjallisen pyynnön kirkon tai Vinkkilän seurakuntatalon eteisessä olevaan laatikkoon, joihin laitettuja pyyntöjä käytetään useimmiten sunnuntain jumalanpalveluksen esirukouksessa. Voit myös kirjoittaa esirukousaiheesi tähän. Esirukousaiheesi toimitetaan rukoiltavaksi seurakunnan kokoontumiseen. Muistathan, että sähköposti jolla esirukousaiheesi välittyy, ei ole täysin suojattu tapa lähettää esirukouspyyntöä. Älä siis kirjoita viestiin mitään henkilö- tai yhteystietoja.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.