Esirukouspyyntö

Voit pyytää esirukousta niiden ihmisten tai asioiden puolesta, joista kannat huolta. Esirukousaiheesi toimitetaan rukoiltavaksi seurakunnan kokoontumiseen, yleensä seuraavan sunnuntain jumalanpalvelukseen. Voit myös pyytää esirukousta suoraan seurakunnan työntekijöiltä tai jättää kirjallisen pyynnön kirkon tai Vinkkilän seurakuntatalon eteisessä olevaan rukouslaatikkoon. Muistathan, että sähköposti jolla esirukousaiheesi välittyy, ei ole täysin suojattu tapa lähettää esirukouspyyntöä. Älä siis kirjoita viestiin mitään henkilö- tai yhteystietoja.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.