PERHEKERHO

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Perhekerho kokoontuu koulujen lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 9.30-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.

Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Viikottain pidetään lyhyt hartaushetki, jonka jälkeen kerhossa on tarjolla aamupala hintaan 2 €/perhe. Muuta ohjelmaa tarjotaan vuoroin keskustelun ja vapaan yhdessäolon, vuoroin ohjatun leikin ja askartelun muodossa.

Perhekerhon vetäjinä toimivat seurakunnan lastenohjaaja Marika ja kunnan lapsityöntekijä Jaana Vanhatalo. Lisäksi kerhossa vierailevat vuorollaan seurakunnan työntekijät - kirkkoherra Antero, diakonissa Arja sekä kanttori Hanna - sekä muut kutsuvieraat.

SYKSYN 2020 PERHEKERHON OHJELMA

26.8. Vapaata leikkiä
2.9. Maalausta
9.9.  Lorupussi
16.9. Kirkkomusiikin päivä (kirkossa)
23.9. Enkeliaskartelua, Anteron aamupiiri
30.9.  Enkeliaskartelua, Hannan aamupiiri
7.10. Aleksis Kiven päivä
14.10.  Lapsi - aikuinen -jumppa
21.10. Syksyn sato -nyyttärit
28.10. Pyhäinpäivä
4.11. Isänpäiväaskartelua
11.11. Vapaata leikkiä, Arjan aamupiiri
18.11.  Lapsen oikeuksien päivä
25.11. 1. adventti, piparien leivontaa
2.12. Itsenäisyyspäivä, Arjan aamupiiri
9.12. 3. adventti, jouluaskartelua
16.12.  Varhaiskasvatuksen joulukirkko, joulupuuro

Tervetuloa mukaan Vehmaan seurakunnan toimintaan!

Perhekerholaiset leikkivarjon äärellä toukokuussa 2018.
Perhekerhon lapset maalaamassa yhteistä taideteosta keväällä 2019.