Sururyhmä

Sururyhmä tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden käydä läpi suruun ja menetykseen liittyviä asioita yhdessä samassa tilanteessa olevien kanssa.

Marraskuussa 2019 alkava sururyhmä kokoontuu osallistujista riippuen noin viisi kertaa. Kutsu on lähetetty Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin alueilla asuville, viime vuoden pyhäinpäivän jälkeen läheisensä menettäneille. Tarkoituksena on keskustella yhdessä asioista, joita menetys ja kulunut suruaika on nostanut esiin. Kokemuksia jakamalla voimme olla auttamassa toinen toisiamme. Ryhmän toimintaan kuuluu ehdoton luottamuksellisuus.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerrran torstaina 14.11. klo 17-18.30 Vinkkilän seurakuntatalolla, ja jatkuu alustavan suunnitelman mukaan n. joka toinen torstai.  Osa kokoontumisista järjestetään mahdollisesti Taivassalossa. Tarkemmasta aikataulusta sovitaan osallistujien kesken.

Sururyhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijät Arja Mäkitalo (Vehmaan srk) ja Päivi Rönnblad (Taivassalon ja Kustavin srk). Ryhmä on tarkoitettu etukäteen ilmoittautuneille. Diakoniatyöntekijältä voit varata ajana myös henkilökohtaista keskustelua varten.

Käsityöpiiri Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.