Perhekerho

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Perhekerho kokoontuu koulujen lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.

Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Viikottain pidetään lyhyt hartaushetki, jonka jälkeen kerhossa on tarjolla aamupala hintaan 2 €/perhe. Muuta ohjelmaa tarjotaan vuoroin keskustelun ja vapaan yhdessäolon, vuoroin ohjatun leikin ja askartelun muodossa.

Perhekerhon vetäjinä toimivat seurakunnan lastenohjaaja Marika ja kunnan lapsityöntekijä Jaana Vanhatalo. Lisäksi kerhossa vierailevat vuorollaan seurakunnan työntekijät - kirkkoherra Antero, diakonissa Arja sekä kanttori Hanna - sekä muut kutsuvieraat.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Varhaiskasvatuksen joulukirkko

"Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella!" Päiväkerhojen, päiväkodin ja kaikkien perheiden yhteinen kirkkohetki.

Perhekerho

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko