Uutislistaukseen

Rippikouluun ilmoittautuminen käynnissä

Piirroskuvat - nuoria sisaruspiirissä, harmaakivikirkko, nuoria nuotion äärellä laulamassa

Vehmaan seurakunnan rippikouluun ilmoittautuminen on käynnissä.
Ilmoittautuminen rippikouluun tapahtuu lokakuun 2022 aikana täyttämällä verkkosivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Rippikouluun kutsutaan kaikkia vuoden 2023 aikana 15 vuotta täyttäviä vehmaalaisia nuoria. Vuoden 2023 rippikoulu alkaa yhteisellä iltajumalanpalveluksella sunnuntaina 30.10. klo 17, jolloin vietämme Vehmaan kirkossa Hiljaisuuden messua. Toivomme, että kaikki tulevat rippikoululaiset ja heidän huoltajansa pääsevät osallistumaan jumalanpalveluksen. Mukana messun toteutuksessa ovat myös tulevat isoset.

Kesän 2023 rippileiri pidetään 11.–16.6.2023 sunnuntaista perjantaihin Myllyjärven leirimajalla. Kun olet suorittanut rippikoulun, sinulla on oikeus tulla konfirmoiduksi. Rippikoulun konfirmaatio pidetään sunnuntaina 18.6. klo 10 Vehmaan kirkossa. Rippikoulun tai sen leiriosuuden voi halutessaan käydä myös muualla kuin omassa seurakunnassa tai sopia rippikoulun suorittamisesta yksityisesti. Ilmoittautumislomakkeen täyttämällä saamme kotiseurakuntaan tiedon myös muulla tavoin suoritettavasta rippikoulusta.

1.10.2022 12.19