Uutislistaukseen

Haetaan osa-aikaista talouspäällikköä

Vehmaan kirkko ja hautausmaa etelästä kuvattuna

Vehmaan seurakunnassa on haettavana

OSA-AIKAINEN (60 %, 21,75 h/vko) TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Talouspäällikön viran pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat seurakunnan taloushallinto, henkilöstöhallinto (palkka-asiamies), esihenkilötehtävät ja työsuojelupäällikkyys sekä toimiminen IT-vastaavana. Lisäksi talouspäällikön vastuualueeseen kuuluvat kiinteistö- ja hautaustoimi. Talouspäällikkö toimii myös kirkkoneuvoston esittelijänä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva opistoasteen tutkinto sekä vähintään hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Viran erityinen tarve on seurakunnan talouden tuntemus. Viran ansiokas hoitaminen edellyttää seurakuntatyön ja seurakunnan päätöksenteon tuntemista sekä kokemusta talous - ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Lisäksi arvostetaan hyviä yhteistyö – ja ihmissuhdetaitoja. Aiempi työkokemus seurakuntataloudesta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mutta katsotaan hakijan eduksi.

Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen seurakunnan konfirmoitu jäsen, ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran täyttämisessä voidaan noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran palkkaus määrittyy J10-hinnoitteluryhmän mukaan. Talouspäällikkö on johtava viranhaltija, johon sovelletaan työaikalakia ja virkaehtosopimuksen mukaista toimistotyöaikaa.

Vehmaan seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen vehmaan.seurakunta@evl.fi 31.5.2023 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut pidetään 1.6.2023.

Lisätietoja antaa kirkkovaltuuston puheenjohtaja Elina Heino, puh. 0400 802 600, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Antti Huovinen, puh. 044 3550599 ja talouspäällikkö Leena Elias, puh 044 0308475.

Vehmaa sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta Varsinais-Suomen sydämessä. Seurakuntaan kuuluu 1750 jäsentä. Seurakunnan tavoitteena on tarjota erilaisille ihmisille mahdollisuus kohtaamiseen ja hengelliseen kasvuun. Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen on yksi seurakunnan keskeisistä tavoitteista.

 

Vehmaan kirkkoneuvosto 15.5.2023

Leena Elias
Talouspäällikkö (osa-aikainen)

15.5.2023 16.28