Pääsiäisajan tapahtumia Vehmaalla

2.4.2019 11.19

Pääsiäisen tapahtumia Vehmaalla

Palmusunnuntain ja 1. pääsiäisen jälkeisen sunnuntain välillä Vehmaan seurakunnassa tapahtuu - tervetuloa mukaan!

Su 14.4. klo 10 Palmusunnuntain perhekirkko. Kummin kanssa kirkkoon! Toivotamme aasilla ratsastavan Jeesuksen keskellemme virpomavitsoja ja palmunoksia heilutellen. Mukana myös lapsikuoro Margareetan Mukulat sekä päiväkerholaiset.

Su 14.4. klo 17 Palmumatolla -yhteisvastuukonsertti
Vinkkilän srk-talolla. Rita Santanen, Jarmo Kankaanranta, Laura Varjo, Kristiina Pietilä, Hanna Pishro. Ohjelma 10 €.

Ke 17.4. alk. klo 10– Pääsiäisvaellus lapsille ja perheille Vinkkilän srk-talolla. Päiväkoti- ja esikouluryhmät sopimuksen mukaan.

To 18.4. klo 4 Ehtoollishartaus Margareeta-kodissa. Mukana Laulupaja.

To 18.4. klo 18 Kiirastorstain messu. Jumalanpalveluksessa muistellaan ensimmäistä ehtoollista ja riisutaan alttari ennen pitkänperjantain hiljaisuutta. Mukana kirkkokuoro.

Pe 19.4. klo 10 Pitkäperjantain hiljainen sanajumalanpalvelus. Pitkäperjantaina urut vaikenevat ja laulu kaikuu säestyksettä, avustajana kirkkokuoro.

Su 21.4. klo 10 Pääsiäissunnuntain messu. "Kristus on ylösnoussut!" Pääsiäisaamun jumalanpalveluksessa riemullinen mieli ja musiikki täyttää kirkon.

Ma 22.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus. 2. pääsiäispäivän aiheena on "Ylösnousseen kohtaaminen."

Ti 23.4. klo 13 Tiistaipiirissä runoesitys "Elämä on kysymysten tie". Runoja Yhteisvastuulle esittää Raision seudun Lausujat.

Su 28.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus. 1. pääsiäisen jälkeisenä sunnuntaina aiheena "Ylösnousseen todistajat".

Su 28.4. klo 17 Harpuin, huiluin, laulaen - konsertti Vehmaan kirkossa. Katariina Lehtinen (harppu),
Krista Leivo (huilu), Iina Kivimäki (laulu, piano).
Ohjelma 10 €.