Kirkkoherra asetetaan virkaansa 3.11.

25.10.2019 20.51

antero aaltonen vehmaan srk_L.jpg

Kirkkoherra Antero Aaltosen virkaanasettamismessua vietetään Vehmaan kirkossa sunnuntaina 3.11. klo 10. Messun toimittaa Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala.

Messun avustavana liturgina toimii Porin seurakuntayhtymän yhteisen seurakuntatyön päällikkönä työskentelevä Jari Suvila. Virkaanasettamisessa on mukana myös joukko seurakunnan työntekijöitä ja luottamushenkilöitä sekä lääninrovasti Jani Kairavuo, joka toimi kirkkoherranvaalin vaalinvalmistelijana.

Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntalaiset ovat tervetulleita viettämään kirkkoherran tulojuhlaa Vinkkilän seurakuntatalolle. Tulojuhlassa on tarjolla keittolounas sekä kakkukahvit.

Antero Aaltonen valittiin Vehmaan seurakunnan kirkkoherraksi kirkkovaltuuston suorittamassa välillisessä vaalissa syyskuun alussa. Aaltonen on työskennellyt Vehmaalla vt. kirkkoherrana helmikuusta 2018. Tätä ennen hän on työskennellyt mm. Paraisten suomalaisessa seurakunnassa, Turun Henrikinseurakunnassa ja Raumalla sekä Porin prikaatissa sotilaspastorin tehtävissä.