Uutislistaukseen

Laskutusosoite muuttuu

25.10.2021 13.41

Vehmaan seurakunta on siirtynyt sähköiseen laskujen käsittelyyn. Uusi laskutusosoite on voimassa11.10.2021 alkaen.

Verkkolaskut

Tavoitteena on, että laskut tulisivat jatkossa verkkolaskuina. 

Ostolaskujen vastaanottajan nimi: Vehmaan seurakunta
Verkkolaskuosoite: 003701445634
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029 

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 -formaatteja.
Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. 
Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. 

 

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:

Kirkon palvelukeskus /
Vehmaan seurakunta
003701445634                                                          
PL 5018
02066 DOCUSCAN  

Mikäli laskutat esim. esiintymisen seurakunnan tilaisuudessa palkkiona verokortin kanssa niin toimita tiedot suoraan taloustoimistoon. Palkkion maksua varten tarvitsemme henkilötiedot, postiosoitteen, tilinumeron sekä verokortin. 

Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen elina.lehtonen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai postitse osoitteella Vehmaan seurakunta, Kirkonkyläntie 220, 23210 Vehmaa.  


Toimittajaportaali
Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeetLinkki avautuu uudessa välilehdessä