Uutislistaukseen

Kastepuu ja kastemalja Vehmaan kirkossa, teksti: Jo ennen syntymääni näit minut, Jumala. Suojelit elämääni,...

Kastelehdet kotiin kynttilänpäivän perhekirkosta

24.1.2022 12.02

Kynttilänpäivänä 6.2.2022 klo 10 Vehmaan kirkossa vietetään perhekirkkoa, johon kutsutaan mukaan erityisesti viime vuoden aikana kastettuja seurakuntalaisia perheineen. Jumalanpalveluksen aikana kerätään kastelehdet kerätään kastepuusta ja annetaan jokaiselle kotiin vietäväksi.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus toteutetaan kirkkomuskarin keinoin, ja sen kulussa otetaan huomioon erityisesti pienet kirkkovieraat. Jumalanpalveluksen jälkeen asehuoneessa on tarjolla kirkkokahvit yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Kynttilänpäivän kolehtituotolla tuetaan alkavaa yhteisvastuukeräystä, jolla tänä vuonna autetaan koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria niin Suomessa kuin maailmalla. Varsinainen yhteisvastuun aloitus järjestetään kuitenkin Vehmaalla vasta sunnuntaina 13.2., jolloin kirkossa vietetään messua yhdessä rippikoululaisten ja isosten kanssa.

Jumalanpalvelus järjestetään terveysturvallisuus huomioiden ja voimassa olevien henkilörajoitusten mukaisesti.
Jos ette pääse osallistumaan perhemessuun, kastelehden voi hakea kirkkoherranvirastosta myös kynttilänpäivän jälkeen. Virasto on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-13 sekä erikseen sovittaessa,
p. 02 433 1011, vehmaan.seurakunta@evl.fi.